Accordeon- en Harmonica Treffen Nederweert

NEDERWEERT – Elke maand wordt een Accordeon- en Harmonica Treffen gehouden in Nederweert. Op zondag 26 maart is de volgende muziekmiddag weer in zaal “de Pinnenhof” te Nederweert. De bedoeling is om deze muziekmiddagen steeds zes optredens te organiseren van goede amateurmuzikanten uit Nederland, België en Duitsland. Ze beginnen om 13.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Elke muzikant speelt een half uur. De muzikanten worden begeleid door drummer Jos Lamerichs wat meer sfeer en ambiance geeft. Tevens is Ben Leijnse bereid voor goed geluid te zorgen.  De toegang tot deze muziekmiddagen is gratis en voor consumpties worden normale prijzen gerekend. Ook kan er gedanst worden.

De muzikanten van deze middag zijn:

1. Trekken en Duuje

2. Marie Louise, Jo en Heb

3. Guy en Marianne

4. Boudewijn en Carine Smeets

5. Jos en Hanne

6. Mies Kuppens

Kom voor gezellige en herkenbare accordeon- en harmonicamuziek uit de zestiger en zeventiger jaren naar “de Pinnenhof” te Nederweert“.