Fashion Show

VALKENSWAARD – Het nieuwe centrum wordt steeds meer zichtbaar! En wat ziet het er mooi uit! Dat vinden niet alleen inwoners, bezoekers maar ook de ondernemers in het centrum. En de ondernemers laten het vernieuwde centrum maar al te graag zien. Daarom slaan zeventien fashionondernemers samen met Centrummanagement Valkenswaard de handen ineen en organiseren ze tijdens de koopzondag van 26 maart de Springlevend Fashion Show. De ondernemers willen met dit evenement Valkenswaard en het nieuwe centrum als Fashion Dorp van het zuiden introduceren. Hun motto luidt: samen staan we sterk en samen zetten we een gezellig en bruisend centrum Valkenswaard op de kaart. Valkenswaard is dé plek om in de winkels met het diverse aanbod te winkelen en ook voor een shoppauze of etentje na het shoppen bij een van de vele horeca neer te strijken. 

Goed nieuws voor alle Fashionlovers!

Op zondag 26 maart presenteren ruim zeventien winkels de nieuwste mode en trends voor kinderen en volwassenen tijdens de Springlevend Fashion Show. Alle ins en outs op modegebied worden getoond. En natuurlijk mogen live acts niet ontbreken. Kortom volop gezelligheid! Iets leuks gezien op de catwalk? De ondernemers staan natuurlijk voor je klaar met persoonlijk advies in de winkels! Zien we je de 26e?! Kom een kijkje nemen en laat je inspireren! Dit alles vindt plaats in het centrum van Valkenswaard (kruising Corridor/Eindhovenseweg).

De modeshows zijn om 12.00 uur, 13.45 uur en 15.30 uur.  Deelnemende fashionzaken: Fashion by Flo, Gentle & Me, Tinkelbel Kindermode, Norah, Sereen, Inki’s Fashion, Street One Cecil, L’abeille by Mieke, Hema Valkenswaard, Yero Kinderkleding, Kids Fashion, Intersport van den Broek, Abbey Lane, Dok 7, Het leuke winkeltje, Delano di Donna, By Maaik.