Ledûb strikes again!

BUDEL – Op zaterdag 18 maart 2023 stond de tweede topper van deze maand op de planning. Laura Heuvelmans schreef het volgende verslag van de volleybalwedstrijd.

“Wij, Ledûb dames 1, staan op een hele mooie tweede plek in de topdivisie en Vocasa dames 1 staat op plek 3. Dat belooft een spannende wedstrijd te worden met twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn en er op gebrand zijn de wedstrijd te winnen. De tribune zat weer vol en alle toeters en bellen waren aanwezig.

Spannend dat was het zeker.  Beide ploegen begonnen sterk aan de wedstrijd door servicedruk te leveren en álles te verdedigen, Ellis verdedigde zelfs een mega harde poeier met haar gezicht. Dit resulteerde in lange rally’s en een bloedneus. De toon was gezet en de opdracht was duidelijk, vertrouwen op ons eigen spel, met lef en overtuiging spelen om zo de volledige scherpte vast te houden. In de tweede set misten we net even de scherpte waardoor Vocasa aan het langste eind trok. Door in de derde en vierde set ons niveau weer op te pakken, servicereeksen, killblocks en alles te verdedigen wisten we de wedstrijd naar ons toe te trekken. Dus wederom een overwinning op een gewaagde tegenstander!

Komende zaterdag spelen we uit in Amsterdam.

Door Laura Heuvelmans

Foto Jos Meusen