Tributefest in Valkenswaard 

VALKENSWAARD  – Dit jaar vindt het Tributefest weer plaats in Theater De Hofnar. Een uniek festival vol tribute entertainment. Vol hits en klassiekers van de bekendste artiesten! Zing mee met het vrolijke fest uit  eigen streek. 

Laat je gaan!
Bands waarbij stilstaan onmogelijk is en dansen en meezingen niet tegen te houden. Laat je lekker gaan op de Pop en rock muziek van de 60’s tot nu, voor jong en oud. Er is ruimte voor lokaal talent maar ook gevestigde tribute namen zullen zich op deze dag presenteren. 

Welke tributes kun je verwachten?
Geniet tijdens het Tributefest van muziek van o.a. De Dijk, gespeeld door De Afsluitdijk, Limb Bizkit door Les Bescuits, Amy Winehouse door Amy’s Winehouse, Status Quo door statie Quo, Golden Earring door Skeftum, Red Hot Chili Peppers door Californicated en Pearl Jam door Even Flow. Het Tributefest is een samenwerking van Tributeworld, Mooi Op De Statie en Theater De Hofnar.

Info & kaarten  
Voor meer informatie of voor het bestellen van kaarten kun je een kijkje nemen op www.wonkacomedyfestival.nl . De kaartverkoopbalie is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur (tel. 0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.