Winnaars vrijkaartjes Circus Bolalou

BUDEL – Hooggeëerd publiek, Circus Bolalou komt naar Budel!  Op het terrein aan de Poelderstraat in Budel worden in het weekend van 24, 25 en 26 maart meerdere voorstellingen gegeven. Geniet van klassiek circus in een modern jasje met acrobatiek in de lucht, een doldwaze clown maar ook spectaculaire balanceer-acts. Circus Bolalou nodigt iedereen uit om een kijkje te nemen bij een van de 1,5 uur durende shows. Neem een kijkje in de wereld die zich “circus” noemt.

Het circus geeft voorstellingen op vrijdag 24 maart om 19.00 uur, zaterdag 25 maart om 15.00 uur en 19.00 uur en op zondag 26 maart om 11.00 uur en om 14.00 uur. Kaarten kan men online reserveren via www.circus-bolalou.nl of 45 minuten voor elke show aan de circuskassa. De voorstellingen om 19.00 uur zijn speciale actievoorstellingen met gereduceerde entreeprijzen. Alle info omtrent kaarten is te vinden op de website: www.circus-bolalou.nl

Winnaars vrijkaarten
Vorige week lanceerde HAC Weekblad in samenwerking met Circus Bolalou een actie waarmee vrijkaartjes gewonnen konden worden. Er werd massaal gemaild en de eerlijke hand heeft 10 winnaars uitgekozen, die twee vrijkaartjes ontvangen voor een van de voorstellingen. Dit zijn geworden: Jacqueline Rutten, Emmy Janssen, Raymond Bex, Koos Hegge, Daad Broers, Nathalie Bouwman, Jamie Demelinne, Lana van Hunsel, Jarko Verstappen en Janna Staals. 

De winnaars hebben allemaal persoonlijk bericht gehad en kunnen op vertoon van hun legitimatiebewijs de tickets ophalen bij de kassa (gewonnen tickets mogen niet doorgegeven worden aan derden). De tickets zijn geldig voor alle shows, alleen tribuneplaatsen.