Ongelukkige nederlaag FC Cranendonck uit bij Lierop

CRANENDONCK – Een hardwerkend FC Cranendonck moest ondanks 3 gemaakte doelpunten toch de 3 punten in Lierop achterlaten.

Het begin van deze wedstrijd ging mooi gelijk op. Na 10 minuten zagen we een eerste kansje voor FC Cranendonck. Spits Ralph van Meijl werd met een mooie boogbal aangespeeld, maar na een mindere aanname was de kans verkeken. Maar ook Lierop kreeg al eens een kansje. Na 18 minuten was de eerste goal te zien. Een snelle aanval over rechts, gevolgd door een mooie voorzet kon direct door de Lierop spits in het doel worden gewerkt, 1-0. Het spel ging in deze fase op en neer. Na 33 minuten was een onoplettendheid in de FC Cranendonck debet aan de de 2-0. Met een hakbal werd de Lierop spits alleen voor doelman Rik Feijen gezet, die daarna kansloos was op de geplaatste bal. FC Cranendonck liet het hier niet bij zitten. In de eerstvolgende aanval kwam Daan Driessen met een mooie een-twee combinatie in een vrije schietpositie. Een onhoudbaar schot in de bovenste kruising was het gevolg en de 2-1 kon op het scorebord. Dit was tevens de ruststand. Na de pauze een zelfde spelbeeld. Beide ploegen gingen voor de overwinning, maar het was FC Cranendonck dat de eerste kansjes creeerde. Eerst ging een hard schot van Daan Driessen nog voorlangs, maar een minuut later was het dan toch raak. Een hoge cornerbal werd door spits Ralph van Meijl terug voor het doel gekopt, waar wederom Daan Driessen de bal in het doel kon werken, 2-2. Hierna zag je FC Cranendonck steeds meer aandringen en werd Lierop steeds verder achteruit gedrukt. Maar het noodlot viel aan de andere kant. Een onschuldig lijkende aanval van Lierop, gevolgd door een echte schwalbe werd door de scheidsrechter beloond met een totaal onterechte penalty, die onhoudbaar voor doelman Rik Feijen werd ingeschoten, 3-2. FC Cranendonck was even van de draad kwijt en kreeg hierdoor enkele minuten later de genadeklap te verwerken, 4-2. Na 72 minuten leek dit de beslissing in de wedstrijd, maar FC Cranendonck pakte zich toch weer op. Met een ongelooflijke wilskracht werd alles op alles gezet en dat werd al na enkele minuten beloond. Een vrije trap op 18 meter van de goal werd door Driek vd Vorst met een harde knal via een verdediger in het doel gewerkt, 4-3. Hierna ging FC Cranendonck alles op alles spelen. Constant werd de bal in het 16 metergebied van Lierop gebracht en dat resulteerde in diverse kleine en enkele grote kansen. Maar deze middag wilde het niet meer lukken. De bal wilde gewoonweg niet meer in het doel en zodoende eindigde deze wedstrijd in een grote deceptie voor FC Cranendonck.