Rood-Wit’67/Nyrstar vergeet te scoren

BUDEL-DORPLEIN – Rood-Wit’67/Plus keek al na 6 minuten tegen een 0 – 1 achterstand aan na een persoonlijke fout in de defensie. De snelle Stefan Maas van SVSH strafte de fout af 0 – 1. Hierna nog 2 goede kansen voor Rood-Wit’67/Plus maar ook 2 voor SVSH. In de 13e minuut legde Tom Ras de bal (geschonken door Mike van Mierlo, Grondwerk & Bestratingen uit Budel-Schoot) goed terug op Jordi v. Leeuwen. Zijn schot ging net voor langs het doel. In de 20e minuut een voorzet v. Jordi v. Leeuwen maar de kopbal van Steef Damen ging net over het doel. In de 26e minuut redde keeper Joep Lammers uitstekend na een schot van Rick v. Tulden van SVSH. 3 Minuten later bracht Roodwitter Harm Derks op de lijn redding na een mooie aanval van SVSH. In de laatste minuut voor rust ging Geert Compen prima door tot aan de achterlijn. Hij legde de bal precies in de voeten van een tegenstander. Ruststand 0 – 1. 

Ook na rust kreeg Rood-Wit’67/Plus diverse mogelijkheden op de gelijkmaker en zelfs om op voorsprong te komen. In de 57e minuut ging een schot van Geert Compen net voor langs. De mooiste kans was wel voor SVSH. In de 68e minuut schoot SVSH-er Stefan Maas tegen de paal. Uit de rebound wierp keeper Joep Lammers zich voor het schot van Bram v. Mierlo van SVSH en redde zo bekwaam. In de 71e minuut zat het weer niet meer voor de Roodwitters want de kopbal van Geert Compen (na een voorzet van Jordi v. Leeuwen) ging tegen de lat. In de 85e minuut gaf de snelle Stefan Maas van SVSH de genadeklap. Hij passeerde op snelheid een Roodwitter, ging door tot aan de achterlijn en zijn voorzet werd simpel binnen getikt door Patrick Vereijken 0 – 2.                   

A.s. zondag staat de uitwedstrijd tegen RKMSV uit Meijel op het programma, aanvang 14.30 uur.