Ben Schuurmans verlaat gemeentepolitiek

HAMONT-ACHEL – Ben Schuurmans (CD&V) heeft na lang wikken en wegen besloten zijn actieve politieke loopbaan definitief te beëindigen. Na bijna 24 jaar, waarvan 12 jaar schepen, stapt Ben uit de gemeenteraad. Ben is gekend om zijn nuchtere en objectieve benadering van de dossiers en wist steeds de essentie voor ogen te houden en dit alles in het belang van Hamont-Achel.

De fractie CD&V betreurt de beslissing van Ben maar heeft hiervoor tegelijk veel begrip. Zijn motivatie was de laatste tijd eerder een opgave geworden dan een stimulans en daarom besloot Ben om consequent met zichzelf te blijven en ontslag te nemen. Tijdens een CD&V-fractiebijeenkomst maandagavond dankte Ben iedereen voor het jarenlange vertrouwen dat hij mocht genieten van deze en vorige fracties om zijn mandaat als Schepen uit te oefenen. Hij voegde eraan toe dat hij lid blijft van CD&V en zijn inzichten graag ter beschikking houdt van de partij. Ben wenste de fractie verder veel succes om positief verder te gaan in het belang van Hamont-Achel en haar inwoners.