Super Sunday HC Cranendonck

CRANENDONCK – De Sun was de eerste Super Sunday van 2023 de grote afwezige maar dat mocht de pret niet drukken! 

Onze mini’s van de week Anne van Hees en Freeke van de Wiel mochten met Dames1 de wedstrijd voorbereiden en openen in speciale shirtjes mogelijk gemaakt door Twan Bierings transport BV! Ondanks dat onze Dames 1 de wedstrijd tegen HOD niet won, kijken onze mini’s terug op een leuke ochtend en kregen ze een gesigneerde wedstrijdbal als aandenken.

Ook stond er een hockey-introductie-clinic op het programma, waardoor een mooi groepje jongens en meisjes aan werd meegedaan onder leiding van onze jeugdleden. Na afloop sloten ze binnen af met broodjes knakworst (de volgende keer weer pannenkoeken buiten in het zonnetje).

Heb je het gemist maar wil je toch eens komen kijken? Meld je dan snel aan via www.hccranendonck.nl/lidworden of naar hockey@hccranendonck.nl voor 3 vrijblijvende proeftrainingen.