Compagnie Cecilia in CC Palethe

PELT – ‘Geen Kersentuin’ is de eerste samenwerking tussen Compagnie Cecilia en Peter De Graef. Compagnie Cecilia komt op vrijdag 7 april met deze voorstelling naar Cultuurcentrum Palethe. 

De Graef schreef een originele tekst voor drie spelers (Elise Bundervoet, Lien De Graeve en hijzelf), met een vette knipoog naar één van de beroemdste stukken van Anton Tsjechov.

In ‘Geen Kersentuin’ wordt een man brutaal geconfronteerd met zijn eigen sterfelijkheid. In de laatste uren van zijn leven vallen de kleppen van zijn ogen en doorloopt hij de verschillende stadia van een dol verwerkingsproces. Er rest hem uiteindelijk nog één principe in het aanschijn van de dood: radicale eerlijkheid, ten opzichte van zichzelf en de geliefden die hem omringen.

‘Geen Kersentuin’ is een tragikomische vertelling over liefde en dood, en hoe we altijd schipperen tussen slaan en zalven, leed en troost. 

De voorstelling start om 20.30 uur en meer info en tickets zijn te verkrijgen via www.palethe.be CC Palethe is gelegen aan de Jeugdlaan 2 in Pelt.