Ook met Pasen: Budels Bier in de glazen!

Tijdens Pasen draait het twee dagen lang om eten, drinken en, als het even meezit, genieten van de voorjaarszon. Genieten staat voorop en daar hoort ook de beste smaakbeleving van de paasbrunch, borrel en natuurlijk paaseitjes bij. De volgende Budelse bieren mogen met Pasen dan ook niet ontbreken. 

Met Pasen draaien veel van de gerechten natuurlijk om ei. Maar welk biertje drink je daar bij? Of je jouw eitje nu hard of zacht kookt, bakt met groenten of pocheert, alle combi’s smaken nóg lekkerder met Budels Lentebock.  Met  dit frisse voorjaarsbier  komt je ei-gerecht nog beter uit. Probeer het zelf maar eens dit jaar!

Komt er bij de borrel een gevulde plank met zoute charcuterie of kazen op tafel? Kies dan voor een bier met juist iets meer bitterheid zoals een Budels Goudblond. De smaken van deze  borrelhapjes en Budels Goudblond vullen elkaar goed aan. En dat is precies wat je wilt voor de beste smaakbeleving!

Houd je meer van zoet, dan is Budels Honing een toppertje. Het zoete van de honing is een mooi contrast bij de pittige kaas en de pittige borrelhapjes.

Genieten van de voorjaarszon, kan bij uitstek lekker actief en ontspannen op de fiets. Verwen jezelf tijdens een welverdiende pauze met  Budels Radler 2,2%.  Deze natuurlijke dorstlesser is een verfrissende mix van Budels Biologisch bier en puur biologisch citroensap.

Ben je de Bob of Dranquilo, geniet dan van Witte Parel 0,0%. Een lekker fris alcoholvrij witbier, Belgische stijl met een vleugje citroen. 

Ontdek Budels en Geniet en een fijne Pasen!