Expositie ‘Trilogy’  in het Oude Kerkje te Middelbeers 

WEERT – In het paasweekend 8, 9 en 10 april 2023 vindt de expositie Trilogy plaats in het Oude Kerkje in Middelbeers. Leven, dood en (weder)geboorte. Een thematische drie-eenheid die regelmatig wordt aangetroffen in de wereld van de kunst. De expositie van Marie-Anne Fleskens, Teo Baehler en Peterjan Prinsen ademt deze symboliek. De kunstenaars brengen ieder op hun eigen wijze een ode aan het ontstaan van het leven, het leven zelf en de onafwendbare vergankelijkheid. 

Marie-Anne toont fijnzinnig en subtiel keramische werken die betrekking hebben op geboorte, groei, aftakeling, fragiliteit en dood. Breekbaar en tactiel.

Teo brengt een grote eigentijdse serie sculpturen van het niet alledaagse kunstmateriaal brood, verwijzend naar deze levensbron bij uitstek en een nieuwe betekenis gevend aan ons dagelijks brood.

Peterjan geeft met zijn vlot geschilderde werk een verrassende kijk op het geluk en de worsteling die ons leven kan zijn en soms ook is, figuratief en af en toe vervreemdend.  

De expositie is te bezoeken in het sfeervolle kerkje op 1 en 2 april en tijdens het paasweekend 8, 9 en 10 april, Noteer in uw agenda, een absolute must see!!!

Het Oude Kerkje is op zaterdag open van 13 tot 17 uur, op zondag van 11 tot 17 uur en op paasmaandag eveneens van 11 tot 17 uur. 

De entree is 2,50 euro (t.b.v. instandhouding van het monument), kinderen gratis. Het adres is Willibrordstraat 25, 5091 CC Middelbeers.

Meer info is te vinden op www.oudekerkje.nl. Ook vindt u ons op Facebook www.facebook.com/oudekerkje