Traditie: Paasvuur in Budel 

BUDEL – Op zaterdag 8 april organiseert Jeugdclubs Budel wederom het Paasvuur. Het feest op paaszaterdag is inmiddels een traditie die bij veel mensen dikgedrukt in de agenda staat. Op het evenemententerrein aan de Voorterdijk in Budel wordt het Paasvuur ontstoken en kan iedereen, jong en oud, genieten van gezellige live muziek, entertainment, een drankje, lekker eten en een spectaculaire vuurwerkshow. 

Het paasvuur werd ooit in het leven geroepen door Jeugdclubs Budel om een evenement neer te zetten waar jong en oud welkom zijn en waar er voor iedereen wat te doen is. En met deze gedachte wordt er ook dit jaar weer volop achter de schermen gewerkt aan een onvergetelijke editie.

Op het feestterrein is er vanaf 18.30 uur volop vermaak voor de kinderen. Van luchtkussens tot lasergamen en van schminkclowns tot zelf marshmallows roosteren. En nog veel meer! Het kinderfeest wordt zoals elk jaar omlijst met optredens van de inmiddels beroemde Loco Loco Discoshow. Een kindershow vol muziek, dans en kans om mooie prijzen te winnen. Ook de Paashaas is aanwezig om met alle kinderen op de foto te gaan en te dansen. 

Voor de ouders, opa’s, oma’s en alle andere bezoekers is er live muziek van de band Whalebone op het buitenpodium. En kan er genoten worden van een lekker drankje en hapje. Rond 21.00  uur wordt het paasvuur ontstoken en kan iedereen genieten van het indrukwekkende en sfeervolle vuur.  En ook dit jaar zullen de bezoekers verrast worden met een spectaculaire vuurwerkshow! 

Het feest is daarna nog lang niet voorbij, want in de grote feesttent komt niemand minder dan feestband ‘De Fik erin!’ de tent op z’n kop zetten. De avond wordt afgesloten door de Budelse DJ Vossa. 

Genoeg ingrediënten om er een grandioos evenement van te maken.. Daarom nodigt Jeugdclubs Budel graag iedereen uit om op zaterdag 8 april naar het Paasvuur te komen. De toegang is gratis en iedereen is welkom!  Voor meer informatie rondom het Paasvuur verwijzen we graag naar www.jeugdclubsbudel.nl of bekijk de Facebookpagina van Paasvuur Budel.