Bomvol Cantinetheater geniet van Nederlandse en Vlaamse humoristen

BUDEL-DORPLEIN – Afgelopen zaterdag vond Brabaret voor het eerst plaats in het schitterend gerestaureerde Cantinetheater in Budel-Dorplein. Een avond met een lach of meer, voor iedereen die van humor houdt. 

Tonpraters, Stand-uppers, muzikanten, slapstick en cabaret, het kwam allemaal langs in een bomvolle zaal. Bijzonder was dat op een boogscheut van de grens ook een aantal Belgische vakgenoten het podium betrad en het publiek meteen mee kreeg. Het optreden van de Vlaamse legende met Engelse roots, Nigel Williams was van een andere categorie.

Hij kon dan ook rekenen op een staande ovatie van het publiek dat massaal naar het Cantinetheater was afgezakt. Het was dan ook een slimme keuze om Brabaret in Budel-Dorplein te laten passeren, want zo maakte een heel divers publiek uit de regio meteen kennis met het vernieuwde theater. Terwijl de vrijwilligers voor en na het optreden hun uiterste best deden om iedereen van een hapje en een drankje te voorzien, bleek dat men onder de indruk was van de restauratie en sfeer.

Voor mensen die het gemist hebben, er volgen nog meer shows in wisselende samenstelling, waarvan de eerstvolgende plaats vindt in ’t Perron in Heeze op 12 mei.

Op 8 april doet de volgende grote gast het Cantinetheater aan, want dan komt de oud-profvoetballer en muzikant Björn van der Doelen een avond vullen met humor,  rauwe luisterliedjes en zijn kompaan Ruud van den Boogaard. Wees er snel bij, want de ticketverkoop gaat als een trein. Meer info op www.cantinetheater.nl 

Het Theater ligt aan de Hoofdstraat 80 in Budel-Dorplein.

Foto Jos Meusen