Hengelcursus voor Senioren in mei door HSV ‘t Tipke

MAARHEEZE – De lente is weer begonnen, de buiten temperaturen stijgen, het is weer aangenamer om buiten te verblijven. Al deze redenen hebben HSV ’t Tipke doen besluiten om een hengelcursus voor senioren te verzorgen. Op de maandag en donderdag middagen in mei, wordt een hengelcursus gegeven door 2 leden met 150 jaar ervaring, dus dat komt goed! Belangstellenden leren het populaire feeder vissen, dit is het hengelen met een werphengel met een dunne hengeltop en een voerkorfje. De mensen van ‘t Tipke durven u zelfs vangstgarantie te beloven zodat u ook zo’n karper of zeelt kunt vangen zoals afgebeeld. 

De vergoeding voor de kosten, die de vereniging moet maken, bedraagt €10. Hebt u geen hengel: Geen nood, ‘t Tipke heeft alles beschikbaar m.u.v. een stoeltje, dat dient u zelf mee te nemen! Hebt u interesse en beheerst u de Nederlandse taal? Stuur een mail naar secretaris@hsvtipke.nl of neem contact op met Henk Boonen, tel. 0031 6 1458 0893. Aanmelden kan vóór 24 april. Graag ontvangen wij u in ons clubhuis aan de Driebos 4, 6021 PD Budel. (Dit is aan de oever van het Greunvengat te Maarheeze).