Ledûb Volleybal onderuit in Amsterdam

BUDEL – Zaterdag stond de wedstrijd van Ledûb Volleybal Dames 1 tegen Amsterdam op de programma. De dames mochten het met busje van Klikkelstein naar de hoofdstad reizen. Heel erg bedankt hiervoor. Lynn Rademaekers schreef het volgende: “Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. De eerste set begonnen we sterk. Er was een goede servicedruk en het spelletje werd goed verdeeld en afgemaakt. Deze werd dan ook door ons gewonnen met 25- 17.  Alles wat goed ging in de eerste set, ging minder in de tweede set. Deze verliezen we dan ook. Amsterdam zette hun sterke spel goed door. Ze verdedigden veel en wij kwamen niet goed in ons spel. Dit resulteerde dan ook in een 3-2 nederlaag. Maaaaaarr door dit ene puntje wat we toch behaald hebben, hebben we de tweede plek veilig gesteld. Hierdoor kunnen we zeggen dat we tweede geworden zijn in de topdivisie B!”

Volgende week staat er een thuiswedstrijd op het programma tegen de meiden uit Gouda. Ledûb Volleybal Dames 1 heeft  nog iets goed te maken tegenover deze meiden. Tot aanstaande zaterdag!