Mini’s Ledub in Budel!

BUDEL – Nadat de mini’s van Ledûb Volleybal wekenlang kris kras door Brabant actief waren, speelden ze deze keer een thuistoernooi in Budel. Zo hoefden alle familieleden wat minder ver te rijden om ze te bewonderen! De organisatie had wel iets weg van het echte, grote Ledubtoernooi. Veel volleyplezier! Tal van wedstrijden en prachtige punten. Zelfs een echte wedstrijdleiding, inclusief beroemde omroepstem. Zo werd het een prachtige dag in de Zuiderpoort. 

Mini’s 4
De mini’s van Ledûb team 4 hebben afgelopen zondag in Budel een paar mooie potjes volleybal afgeleverd. De dames van mini’s 4, te weten Roos, Noortje, Lucy en Ilse (Lise was afwezig), speelden goed samen en het passen verliep uitstekend. Gewonnen punten werden gevierd… “hop hop hop, Ledûb is top!”. Vijf van de zes sets werden gewonnen, wat resulteerde in een knappe toernooi-overwinning.

Mini’s 10
Afgelopen zondag was het eindelijk zover. We speelden een volleybaltoernooi in onze eigen sporthal De Zuiderpoort. Compleet met springkussen en glittertattoos. Helaas kon Vince er niet bij zijn, maar voor Seppe was het geen probleem om zijn plek in te nemen. Ook Joep heeft een wedstrijdje mee gedaan met de vaste kern Valentijn, Bram en Tom. Het is duidelijk te zien dat deze jongens het volleybalspelletje steeds beter onder de knie krijgen. Ze willen heel graag winnen (hoeveel is het nou?), sprinten naar iedere bal en zelfs het doordraaien gaat steeds beter. Een verdiende eerste plek, want maar één setje verloren, is de beloning. Super gedaan!