Pro6 Zwerfvuilprikactie in Maarheeze 

MAARHEEZE – Op zaterdag 8 april wordt er voor de 44e keer op pad gegaan om zwerfvuil te prikken. De vorige keer, op 18 maart, werden er in Soerendonk en omgeving ruim 14 volle zakken zwerfafval verzameld. In totaal waren er 10 personen, waarvan 5 van het AZC. Het is onvoorstelbaar hoeveel troep er keer op keer weer op straat belandt, terwijl het gewoon mee naar huis genomen kan worden. Zaterdag 8 april verzamelt de groep om 11.00u. op  de carpoolplaats aan de Kleine Bruggen, naast de A2. Ze komen om 12.30 uur weer bij elkaar bij het startpunt, verzamelen al het gevonden materiaal, dat vervolgens afgevoerd zal worden naar de milieustraat. Pro 6 hoopt dat jij ook het belang inziet van een schone leefomgeving! Heb je ook zin om mee te doen? Je bent van harte welkom! Als je je eigen fluorescerende hesje meebrengt, dan zorgen wij voor de overige spullen: grijpers, afvalzakken, handschoenen etc. Je kunt het nuttige met het aangename verenigen. Dan heb je meteen jouw beweging in de natuur gehad. Je kunt je van tevoren aanmelden via info@pro6cranendonck.nl, maar dat is niet verplicht hoor. We hopen je zaterdag a.s. te zien. Alvast bedankt voor de medewerking!