sv Budel-DESM afgelast

BUDEL – Afgelopen zondag is de wedstrijd Budel-DESM afgelast. Deze wedstrijd zal komende maandag, 2e paasdag, ingehaald worden (14.30 uur). Ondanks dat Budel niet gespeeld heeft, deed het toch goede zaken. De enig overgebleven concurrent voor het kampioenschap, SVSH, speelde 1-1 gelijk tegen Maarheeze, en leed dus kostbaar puntverlies. Mocht Budel komende maandag winnen of gelijkspelen tegen DESM, dan kan op zondag 16 april SV Budel kampioen worden, mits het wint in de uitwedstrijd tegen concurrent SVSH. Budel heeft op dit moment 6 punten voorsprong op SVSH, en één wedstrijd minder gespeeld. Met nog 5 wedstrijden te spelen zou je zeggen, dat kan niet meer mis, maar “de bal is rond” luidt een mooi gezegde, dus eerst maar eens zien te winnen van DESM, dat vecht voor lijfsbehoud. SV  Budel hoopt dat er veel supporters langs de lijn zullen staan de komende wedstrijden.