Welkom bij kapsalon Jaimy Hairline

HAMONT – Jaimy van den Broek opende jaren geleden haar kapsalon aan De Dijk in Hamont en ontvangt er haar klanten graag in een gezellige, huiselijke sfeer. “Mijn klanten voelen zich op hun gemak bij mij in het salon. Ze kunnen rekenen op een professionele aanpak en ik gebruik enkel kwaliteitsvolle producten zodat uw haren verzekerd zijn van een goede behandeling.” 

Niet enkel kunnen klanten rekenen op haar professionele service als kapster, ook een eerlijk advies schuwt Jaimy niet. “Ik ben pas tevreden als mijn klanten tevreden de kappersstoel verlaten,” vertelt ze. In het salon is er een hydraterende massagestoel aanwezig. “Zo kunnen klanten al vanaf de wasbeurt heerlijk ontspannen en genieten van hun kappersbezoek.” 

Haarbrushings en haarsnit zijn Jaimy’s sterkste troeven. En ook voor kleuringen en opsteekkapsels is iedereen hier aan het juiste adres. “Sinds kort is de vraag naar het blenden (om de overgang bij uitgroei te verzachten) groter geworden, zowel bij dames als heren. Ook hiervoor kan een afspraak gemaakt worden.”  Voor de behandelingen rekent ze op de producten van Milk Shake. Deze producten zijn geproduceerd op basis van fruitextracten en bevatten geen ammoniak wat natuurlijk ten goede komt van de conditie van het haar. Alle producten voor de verzorging en de afwerking van het kapsel worden eveneens te koop aangeboden in het salon, waardoor de haarverzorging ook thuis verder gezet kan worden. Zo is er de lijn van milk shake met o.a. shampoo, haarmaskers en een erg goede arganolie. “En nog steeds erg populair is het product No Frizz, waardoor het haar niet friseert, mooi glad wordt en een lekker geurtje krijgt. Ook voor een krullend kapsel is dit ideaal, want zonder het friseren komen de krullen zelf natuurlijk veel mooier tot hun recht.” 

Nu het voorjaar officieel van start is gegaan, met o.a. Paasfeesten, Communiefeesten, Lentefeesten,… is het aangeraden om tijdig een afspraak in te plannen.  Jaimy verzorgt ook opsteek-kapsels, voor iedere gelegenheid. “Ik kijk altijd samen met de klant wat het mooiste past. Ik hou daarbij rekening met de uitstraling van de persoon, de vorm van het gezicht,… samen gaan we op zoek naar het juiste kapsel.” Er kan gekozen worden voor een speelse, meer casual look maar ook traditionele en klassieke opsteekkapsels zijn perfect mogelijk. En erg leuk om als presentje te geven zijn de cadeaubonnen. Ideaal voor bijvoorbeeld Moeder- of Vaderdag. 

Jaimy volgt regelmatig cursussen om zo op de hoogte te blijven van de laatste trends in de wereld van de haarmode maar ook om de laatste technieken onder de knie te krijgen. Iedereen is welkom bij Jaimy Hairline, niet enkel dames maar ook heren en kinderen. Jaimy zal haar klanten ook altijd een passend, correct advies geven. “Soms wil de klant een spannend nieuw kapsel, maar in sommige gevallen kan ik al meteen inschatten dat dit bijvoorbeeld niet bij de vorm van het gezicht gaat passen. Dan zoek ik, samen met de klant uiteraard, naar een alternatief waarvan ik zeker ben dat ze tevreden naar huis zal gaan.” En behalve een eerlijk advies kan iedereen ook nog eens rekenen op een eerlijke prijs! 

Jaimy Hairline is te vinden op de Dijk 49 in Hamont. Een afspraak maken kan via tel. 0032 11441927 of via gsm 0032 496 464104.