Expo Open Kans in Bree 

BREE – Nog tot 14 mei is iedereen welkom in Cultuurhuis De Zeepziederij in Bree voor de expo van Open Kans. Met deze expo viert Open Kans zijn 40ste verjaardag. Open Kans ontstond 40 jaar geleden in Bree als dagopvang voor acht personen met een beperking en werd gerund door vrijwilligers.  Vier decennia later stelt Open Kans 99 medewerkers tewerk en bedient het 155 cliënten. Al die tijd was er een bijzonder warme band met de lokale gemeenschap en met het plaatselijke beleid. 

Ter ere van hun 40ste verjaardag zet Cultuurhuis De Zeepziederij de kunstenaars van Open Kans in de schijnwerpers. Tijdens de expo ‘40 jaar Open Kans’ ontdekt u een andere, boeiende kant van de Open Kans-cliënten. Wees welkom!

De expo is te bezoeken tijdens de openingsuren van De Zeepziederij (Malta 11 in Bree).

Meer informatie op www.zeepziederij.be/nl/expositie/expo-40-jaar-open-kans