Ledûb blijft ongeslagen in Budel

BUDEL -In een sfeervolle Zuiderpoort, met onder andere de kampioenen van de dag aan de trommels, treden we aan tegen VollinGo. De uitwedstrijd werd nog met 3-1 verloren in een ijskoud Gouda. Tijd voor revanche! Dat VollinGo zich de kaas niet van het brood zou laten eten, werd al snel duidelijk in set 1. Deze set wordt verloren met 19-25. In set 2 beginnen we direct sterk. We creëren meer servicedruk en met series van Luna (tot 15-10) en Lynn (tot 21-12) wordt de set gewonnen met 25-16. Dit weten we in set 3 vast te houden. Lynn weet wederom een paar kogels af te vuren op de passlijn van VollinGo en zo komen we tot 16-11. Met rake klappen en variërend spel winnen we de set met 25-20.
Daarna gaat de wedstrijd gelijk op. Aan beide kanten wordt hard gewerkt voor ieder punt. In set 4 trekken we helaas aan het kortste eind: via 25-27 krijgen we een vijfde set. Die beginnen we met een achterstand: 3-6. Maar als we één ding hebben geleerd dit jaar is dat we 100% op elkaar kunnen vertrouwen en bouwen. Vanaf nu is het alles of niets: alle ballen worden van de grond gehaald en vervolgens met sterk aanvallend spel afgemaakt. Via 8-7 winnen we de set (15-12) en daarmee de wedstrijd met 3-2. Dit betekent dat we thuis, in onze sfeervolle Zuiderpoort, ongeslagen zijn! Een mooie prestatie met het beste (en leukste) publiek van de topdivisie! Bedankt voor al jullie support dit seizoen!

Door Ellis Hermans
Foto Jos Meusen