Maand van de Markt in Pelt

PELT – April wordt vanaf nu de “Maand van de Markt”. Deze campagne zet de marktkramers en de marktbeleving extra in de kijker en moedigt consumenten aan om lokaal te kopen. Voor de bezoekers van de markt op donderdagnamiddag in Overpelt-centrum (Oude Markt) en zaterdagvoormiddag in Neerpelt-centrum (Kloosterstraat, Marktplein & Kerkstraat) zal het dus extra feest zijn, want bij elke aankoop op de markt of bezoek aan de aangrenzende horecazaken kunnen ze deelnemen aan een wedstrijd. Dat doen ze via een app op de smartphone of via een invulkaart die ze ontvangen van de marktkramers en horeca. Zo maken ze kans op prijzen bij de marktkramers en de aanliggende horeca met een totale waarde van meer dan 2000 euro. De hoofdprijs zijn 2 Visit Limburg cheques die worden geschonken door de provincie Limburg. Op donderdag 4 mei is de prijsuitreiking in aanwezigheid met burgemeester Dennis Fransen, schepen van markten en kermissen Niels Valkenborgh en schepen van lokale economie Raf Drieskens.