Moeizaam punt voor dames FCC

CRANENDONCK – Deze eerste, frisse zondag van april kregen de dames van FC Cranendonck bezoek van de dames uit Nieuw Woensel. In de heenwedstrijd was dit een zwaarbevochten 1-1. Vanwege personele tekorten kon alleen het elftal spelen en werd het zevental afgelast.  De Woenselse dames startten overtuigend en lieten zien dat ze hier waren gekomen voor 3 punten en niets minder. Ze zetten druk op de helft van Cranendonck en creëerden een paar kansjes. De verdediging hield voorlopig stand maar was gewaarschuwd. Cranendonck zelf kwam moeilijk uit de verf, combinaties werden niet gevonden en balbezit was met veel moeite. Dan was daar na ongeveer een half uur spelen het gevreesde tegendoelpunt en stond de 0-1 op het bord. Ondanks het slordige spel kreeg Cranendonck ook haar momenten, maar helaas zonder succes.

Na de rust probeerde Cranendonck het spel te kantelen en de rust te houden om beter te tikken. Dit lukte deels, maar een doelpunt maken bleek toch moeizaam. Het spel ging heen en weer maar FCC maakte het Woensel steeds moeilijker en drukten hen verder achteruit. Met nog 10 minuten spelen op de klok was daar dan de bevrijdende gelijkmaker voor Cranendonck. Anniek onderschepte de bal achterin en kon met een pass op maat Joke wegsturen naar de 1 op 1 situatie. Zij twijfelde niet en werkte prima af. Al met al een terechte uitslag in deze moeizame wedstrijd. Komende donderdag belooft het wederom een spannende pot te worden. Om 19u30 wacht voor de dames van FCC de derby in en tegen Budel. In het paasweekend zijn de dames vrij. Het weekend van 16 april wordt de volgende wedstrijd dan pas gespeeld tegen titelkandidaat Una. Voor het zevental staat er met Pasen ook geen wedstrijd gepland. De week hierna spelen zij 2 wedstrijden, namelijk donderdag 16 april uit tegen EMK en zondag 16 april uit tegen Neerkandia.