NEI therapie een unieke therapievorm in Cranendonck

BUDEL – NEI therapie? Daar heb ik nog nooit van gehoord! Deze laagdrempelige therapievorm is sinds kort beschikbaar bij Holistische Therapie praktijk Linda van den Wildenberg in Budel.

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. NEI therapie is een methode om fysieke klachten, emotionele problemen, onverwerkte gebeurtenissen en trauma’s op een vriendelijke manier definitief op te lossen. Deze therapievorm pakt klachten vanaf de oorsprong aan. Daarmee gaat NEI therapie veel dieper dan alleen het bestrijden of onderdrukken van symptomen. Dit alles, zonder lange en intensieve praatsessies. Daarnaast is het niet nodig gebeurtenissen her te beleven. Mede hierdoor wordt de therapievorm als zeer prettig ervaren door cliënten. De zachte manier van werken is voor zowel volwassenen als kinderen geschikt en is bij vrijwel elke hulpvraag toepasbaar.  

Door middel van spiertesten aan de handen wordt de oorzaak van een klacht opgespoord. Het lichaam heeft het antwoord. Blokkades worden met de client opgeheven door het toepassen van een techniek die de linker- en de rechterhersenhelft weer met elkaar laat communiceren. De balans in het lichaam wordt opnieuw hersteld, waardoor er ruimte voor genezing en ontwikkeling ontstaat.

‘Ga van klacht naar kracht. Voel je weer BUITENgewoon (met) jezelf!’


Naast NEI therapie kun je bij Linda onder andere terecht voor EMDR (traumaverwerking), Reiki, familieopstellingen en burn-out begeleiding. Linda begeleidt cliënten op een ontspannen manier in een veilige omgeving met passie voor haar werk en respect voor het proces van haar cliënten. 

Holistische Therapie praktijk Linda van den Wildenberg: mail voor een afspraak info@lindavandenwildenberg.nl of stuur een Whatsapp-bericht naar 0031 6 28614971