Seniorenvereniging Dorplein

BUDEL-DORPLEIN – Maandagavond 27 maart werd er genoten van een heerlijk 3-gangen diner, verzorgd door onze Dorpleinse Kookaatje. Maar liefst meer dan 50 leden van Seniorenvereniging Dorpelin zaten aan tafel! Als voorgerecht was er de keuze uit een kippen- of bospaddestoelensoep. Beiden smaakten voortreffelijk.  Als hoofdgerecht konden ze kiezen tussen varkenshaas of vis. Beiden met een lekkere saus. Natuurlijk met gebakken aardappeltjes, frietjes en warme en koude groenten. En als afsluiter een geweldig toetjesbuffet waar iedereen heerlijk van gesmuld heeft! Na het diner werd er door een aantal leden nog gezellig geborreld en nagepraat. De volgende activiteit is een gezellige muziekmiddag met hapjes op woensdagmiddag 26 april. 

Bent u 55+? Wilt u meer weten over onze vereniging en onze activiteiten? Of een keer 1 van onze activiteiten bijwonen? Neem dan contact op met ons secretariaat:

seniorenverenigingbd@hotmail.com