Zomeravond voetbalcompetitie 

CRANENDONCK – De eerste speelronden van de zomeravondcompetitie BZA-Buul zijn weer gespeeld. Op de valreep heeft zich nog een nieuw team aangemeld, die als Stratera Family Office deelnemen.

Lammers Beton –  Stratera Family Office: 2-15

In een sportieve wedstrijd moest Lammers Beton uiteindelijk met duidelijke cijfers het onderspit delven. Stratera Family Office weet zich als nieuwkomer direct bovenaan in de ranglijst te vinden. De jeugdige spelers wisten hun snelheid en behendigheid goed uit te buiten.

Veldsink van Hunsel & Govers – FC Verhoeven Dakdekkers BV: 9-3

De kampioen van vorig jaar Veldsink van Hunsel & Govers lieten meteen zien dat ze ook dit jaar weer titelkandidaat willen zijn. Tegen FC Verhoeven Dakdekkers BV waren ze vanavond de meerdere in het veld en drukten dat ook uit in de score. 

Brabant Totaal Afbouw – FC de Hitsige Willy Haon: 0-1

Het enige en winnende doelpunt in deze wedstrijd werd gescoord door de dame in het toch voornamelijk herengezelschap. De teams waren in beide helften goed aan elkaar gewaagd. Een sportieve wedstrijd met kansen over en weer.

FC ZAS United – Tim Recruitment/de Wielerbaan: 5-5

Nadat FC ZAS United met 1-0 voor kwam, gingen de teams met een 2-4 stand de rust in. 

Na rust leek Tim Recruitment/de Wielerbaan wat minder geconcentreerd.

FC ZAS United wist daar uitstekend van te profiteren en kwamen kort voor tijd zelfs op 5-4 voorsprong. Een late goal van Tim Recruitement/de Wielerbaan zorgde uiteindelijk voor een gelijkspel.

Edah Boys – vv de Heikanters: 0-4 

De Heikanters kwamen goed uit de startblokken en gingen met een 0-2 voorsprong rusten. Na de rust waren er enkele goede kansen voor Edah Boys. Heikanters daarentegen wist wel te scoren.

Programma: 

Woensdag 12 april: FC Hitsige Willy Hoan- Veldsink van Hunsel &Govers , FC ZAS united- Brabant Totaal Afbouw , Tim Recruitment/de wielerbaan –  v.v. De Heikanters  en  FC Verhoeven Dakdekkers –Lammers Beton.            

Donderdag  13 april: Edah Boys –Stratera Family office.

De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en worden gespeeld op de velden van Rood-Wit ’67 in Budel-Dorplein. Voor het complete programma en alle uitslagen kunt u ook

terecht op de website: http://bza-buul.webs.com/