Creatic lanceert podcast Ondernemerspraat

PELT – Een inspirerende podcast voor ambitieuze ondernemers, dat is de perfecte omschrijving van Ondernemerspraat. Creatic Digital Agency lanceerde deze podcast op 28 maart. 

Er is een nieuwe speler in podcastland, en deze wil je niet missen. Creatic Digital Agency uit Pelt lanceert met Ondernemerspraat een inspirerende podcast die ondernemers verrijkende inzichten geeft op het gebied van bedrijfsstrategie, marketing en cultuur.

Inspiratiebron voor ondernemers

In de tweewekelijkse podcast, met als vaste host Virginie Claes, wisselen vakfanaten, experts en ondernemers uit de kmo-sector hun persoonlijke ervaringen, inspirerende inzichten en praktijkgerichte tips and tricks uit. Ondernemerspraat is daarmee een waardevolle inspiratiebron van 20 minuten voor ondernemers uit de meest uiteenlopende sectoren.

Investeren in bedrijfscultuur

“Deze podcast is eigenlijk een logische volgende stap voor Creatic. Waar onze core business is om kmo’s online te helpen groeien, merken we bij onze klanten dat ze steeds vaker op zoek zijn naar de tools om een impactvolle bedrijfscultuur te creëren. Meer zelfs: onze eigen bedrijfscultuur werkt steeds vaker als inspiratiebron voor onze klanten. Het feit dat we daarin bij Creatic ook dagelijks investeren, is daar wellicht niet vreemd aan”, zegt zaakvoerder Rob Cuijvers.

“Je kan Ondernemerspraat beschouwen als een bundeling van de meest opmerkelijke en actuele businessinzichten van experts uit diverse sectoren”, zegt Business Developer Nele Oosters, die mee haar schouders onder deze unieke podcast zet. “In onze eerste podcast is High Performance Coach Dominic Rossi te gast. Hij gaat dieper in op het creëren van een high performance cultuur op de werkvloer. Zeker een aanrader!”

Tweewekelijks nieuwe podcast

De eerste podcast is sinds dinsdag 28 maart te beluisteren en bekijken op www.ondernemerspraat.be, Apple Podcast, Spotify, SoundCloud, YouTube en Overcast. Om de twee weken wordt een nieuwe podcast gepubliceerd.
Je kan Ondernemerspraat ook volgen op Facebook, Instagram, LinkedIn en TikTok.

Voor meer info: Rob Cuijvers, zaakvoerder Creatic – 011 49 42 94 // rob@creatic.com