Een klimaatcomedy om je groene vingers bij af te likken 

VALKENSWAARD – OLDENHERMANNS staan op zaterdag 22 april in Theater De Hofnar met hun cabaretvoorstelling FCKD! Een show waarin we met lichte paniek samen lachen (en huilen) over wat ons nog te wachten staat. Maak duurzaamheid sexy en recyclen een uitje. Trek je poncho en kaplaarzen aan, want droog ga je het niet houden…

De race tegen de 2 graden opwarming
Het is 2040 en vanuit Utrecht aan Zee liggen Lize van Olden en Anna Hermanns hun zonden te overdenken. Ze waren toch zo lekker bezig? Elektrische auto’s, stadmoestuinen, milieubewuste kinderen en zonnepanelen? Helaas bleek de corona crisis de generale repetitie voor de gebakken peren waar ze nu mee dealen. Tot de tanden toe bewapend met humor gaat OLDENHERMANNS in FCKD! de strijd aan met global warming en probeert er ondertussen een awesome tijd van te maken. In de race tegen de 2 graden opwarming ontstaat een hilarische krachtmeting tussen later en nu. Hoe moeten ze dit aan hun koters uitleggen?! Mos-verzamelhipsters, doorgeslagen Co2 junkies en ook zijzelf belanden in een onmogelijke kluwe het juiste te doen en hopen dat Climate Change toch misschien een Hoax is…

Voor meer informatie of voor het bestellen van kaarten kun je een kijkje nemen op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op ma, di en do van 13.00 u – 17.00 u (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl

Foto Karel Sanders