Handbal vereniging HBS 4e in de competitie

BUDEL-SCHOOT – Op zondag 2 april speelden de heren senioren van handbalclub HBS uit Budel Schoot hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen Swift heren 3 uit Helmond. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, omdat Swift als tweede op de ranglijst stond en HBS als vierde. De wedstrijd begon gelijk opgaand, maar al snel liep Swift langzaam uit. De ruststand was 15-12 in het voordeel van Swift. In de tweede helft gaven beide teams alles wat ze in zich hadden, maar Swift wist hun voorsprong verder uit te breiden. Ondanks dat iedere speler van HBS wist te scoren in deze wedstrijd, lukte het niet om de achterstand in te halen. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 27-18 nederlaag voor HBS. Desondanks kunnen de heren senioren van HBS trots zijn op hun knappe prestatie dit seizoen. Met 9 gewonnen wedstrijden eindigden ze op de vierde plaats in de 2e klasse. Een prestatie om trots op te zijn, zeker voor een kleine vereniging met slechts één heren senioren team en één dames recreantenteam.

Voor het volgende seizoen is HBS op zoek naar nieuwe spelers en speelsters vanaf 18 jaar. Donderdag van 20:00 tot 21:30 trainen de heren senioren en dames recreanten in sporthal de Zuiderpoort in Budel onder leiding van een gediplomeerde trainer. Ook als je alleen wil meetrainen ben je welkom bij HBS. Wie weet wat voor mooie prestaties er in de toekomst nog volgen voor deze kleine maar gepassioneerde handbalvereniging!