Mini van de week: Lune Verhoeven

Hoi, ik ben Lune Verhoeven en ik was zaterdag 1 april Mini van de Week. Toen ik naar de Zuiderpoort ging had ik er super veel zin in en ik was eigenlijk ook helemaal niet zenuwachtig. Toen ik er was ging ik meteen de gymzaal in en meteen oefenen met  (bovenhands) serveren. Daarna moesten we nog meer oefeningen doen en was ik al super vermoeid. Ik mocht ook nog met Nikki naar de scheids om ons voor te stellen. Toen we begonnen, mocht ik de bal serveren. Toen de bal terug kwam mocht ik passen en toen nog over het net spelen. Helaas was die bal uit, maar dat punt telde ook niet mee. Toen begon de wedstrijd pas echt. Het was echt een spannende wedstrijd want toen ze 4 sets gespeeld hadden moesten ze nog een laatste, want het stond 2-2. De laatste ballen waren spannend maar ja, ze hadden gewonnen met 3-2 voor Ledûb. Ik vond het super leuk dat ik mini van de week was. Ik vond het fantastisch!

XXX Lune…    

Foto Jos Meusen