Podiumplaatsen voor Koryosports

REGIO – Zondag 2 april namen de sporters van KoryoSports deel aan het regionaal Taekwondo Kampioenschap “Keumgang Cup” in Houthalen (BE). 450 sporters uit een 7 tal landen namen deel aan dit breedtesport evenement. KoryoSports nam deel met 13 sporters waarbij 9 sporters een podiumplaats behaalden. Met 5 Goud, 1 Zilver en 3 Brons was weer een goed resultaat behaald. Goud was er voor Nielle Vroegh. Zij was direct na de finale vanuit Oostenrijk huiswaarts gekeerd om “out of the box” tactische veranderingen te kunnen trainen in haar partijen. Eveneens Goud voor Wahe Moeradganian, Ryan Smits, Rick Verbaandert en Viyaan Kakkar. Zilver was er voor Nikhil Nurmohamed en Brons voor Samirah Wijnhoven, Colin van der Meyden en Vihaan Kakkar. Met dit mooie resultaat wist KoryoSports beslag te leggen op de 7e plaats in de ranking van de 49 deelnemende teams.

Op de foto van links naar rechts Rick, Colin, Viyaan, Vihaan, Wahe, Rick, Nielle, Samirah en Nikhil