Dagtocht Senioren Budel

BUDEL – Senioren Budel ging onlangs naar Van der Klooster in Boskoop. Om 8.30 uur stond de bus al klaar. Na een goede en fijne reis kwamen ze bij Van der Klooster aan. De rode loper lag al klaar en ze werden koninklijk ontvangen. Koffie met heerlijk gebak, met de uitstraling van hun 45-jarig jubileum. Het smaakte geweldig lekker. Daarna was er een geweldige modeshow voor jong en iets ouder, ook jassen en sieraden in mooie lente- en zomerkleuren. De mannequins zwierden over de catwalk. Na de show kregen ze een geweldige lunch met een slaatje en een ham/kaas croissant en nog veel meer. Daarna kon de helft van de leden bingo spelen voor mooie prijzen en de andere helft mocht zich uitleven in de winkel. Daarna stond er voor iedereen een heerlijk advocaatje met slagroom, weer smullen. De uitslag van de vlaggetjes werd gewonnen door Maria Geers en ze mocht een mooie tas uitzoeken. Gefeliciteerd! Om 16.00 uur werden ze uitgezwaaid door de mannequins die heel tevreden waren over ons uit het zuiden. Om 17.30 uur waren ze terug in Budel waar een heerlijk buffet klaar stond, georganiseerd door De Brasser. Dank je wel Senioren Budel, voor deze heerlijk geweldig mooie fijne dag.

Mieke, Senioren Budel