Garageverkoop Kom op Tegen Kanker Hamont – Achel

HAMONT-ACHEL- Op  zaterdag 15 april en zondag 16 april wordt voor de 19de keer de garageverkoop t.v.v. Kom op Tegen Kanker georganiseerd in Hamont-Achel. Bij tijdig inschrijven van €6 per dag, dan ontvang je de wit/blauw ballonnen, een richtingaanwijzer en een raamaffiche en word je naam/adres vermeld in de deelnemerslijst. 

De organisatie zorgt voor reclame. Inschrijven kan nog tot en met vrijdag 7 april bij Rina, Jeugdstraat 7 in  Hamont na 18.00 uur. Meer info via tel. 0032 468 29 60 66. 

Op zaterdag 22 en zondag 23 april is er de tweedaagse rommelmarkt in en rond zaal De Burg. Op beide dagen is er een grote tombola met mooie prijzen. Op zondag 23 april is tevens de afsluiting van het werkjaar 2022. Aanvang om 18.30 uur met het overhandigen van de cheque aan Tim van Werde, coördinator Kom op Tegen Kanker Limburg. Vanaf 20.00 uur wordt er afgesloten met dj Kevin Maes met ‘U vraagt … Hij draait’.  De inkom is gratis.  In mei start de werkgroep Kom op Tegen Kanker Hamont-Achel het 19de werkjaar met de maandelijkse rommelmarkten in en rond zaal de Burg.