Raema Caravans en Campers zoekt jou

NEDERWEERT – Raema Caravans en Campers is al ruim 10 jaar bekend in de regio en ver daarbuiten voor de verkoop van caravans en campers van diverse topmerken. Zowel nieuwe als tweedehandse exemplaren in topconditie worden er aangeboden. Raema is dealer van Hobby Caravans, Hymer campers en buscampers en is importeur van Frankia campers en Yucon buscampers. Het bedrijf kende de afgelopen jaren een flinke groei en ter versterking van het team is Raema op zoek naar nieuwe monteurs. 

Raema heeft een groot aanbod caravans en campers beschikbaar. Iedereen is welkom in de showroom aan de Hulsenweg in Nederweert. En wie een afspraak maakt is ervan verzekerd dat er ruim de tijd genomen wordt voor het geven van passend advies. In de showroom worden, behalve nieuwe en gebruikte caravans en campers, ook accessoires zoals o.a. voortenten, luifels en beveiligingssystemen aangeboden. 

In de werkplaats kunnen klanten van Raema rekenen op een professioneel team dat o.a. onderhoudswerken, schadeherstellingen en montagewerken uitvoert. Momenteel is het bedrijf op zoek naar nieuwe medewerkers voor de werkplaats. Raema biedt een correct marktconform salaris en er zijn volop leermogelijkheden binnen het bedrijf. Bovendien maak je deel uit van een klein, gezellig team en worden er doorheen het jaar leuke uitstapjes georganiseerd. Kijk voor meer informatie over de vacatures op pagina xx van deze krant. Is je interesse gewekt? Aarzel dan niet en maak een afspraak. Het team van Raema ontvangt je graag om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het bedrijf en zijn werking. 

Raema Caravans en Campers is gelegen aan de Hulsenweg 8 in Nederweert. Kijk voor meer informatie over het bedrijf op www.raemacaravans.nl of neem contact op via 0031 495 725900 of via info@raemacaravans.nl