“Voor al uw autozaken, uw partner” 

BUDEL – Autobedrijf Van Meyl, aan de Meemortel in Budel, is hét adres voor autozaken allerhande. Nog steeds kan iedereen bij dit familiebedrijf terecht voor de aankoop van een nieuw of een gebruikt voertuig, alsook voor alle onderhouds- en herstellingswerken aan alle types en merken auto’s, bestelbusjes, campers,… Bovendien is het bedrijf uitgerust met een automatische carwash die 6 dagen per week geopend is en waar klanten nog steeds genieten van persoonlijke bediening. 

Autobedrijf Van Meyl is een familiebedrijf met ruim 45 jaar ervaring. Stan van Meijl nam het stokje over van zijn grootvader, Henri Van Meijl. Henri is nog steeds op post en blijft directeur van MB.-Lease Nederland, dat instaat voor de huur-en lease auto’s. Via MB.-Lease kunnen personenwagens (benzine en diesel) gehuurd worden, maar ook grote en kleine bestelbusjes, een vrachtwagen met laadklep of een auto-aanhanger/ambulance. 

In de professionele werkplaats van Van Meyl kunnen werkzaamheden uitgevoerd worden aan alle types en merken voertuigen. Denk aan onderhoudsbeurten, kleine en grote reparaties, oplossen van storingen… “Maar ons sterkste punt is de persoonlijke begeleiding die we onze klanten bieden,” vertelt Stan. “We regelen alles van A tot Z. 

Gaande van het voorleggen van een correcte indicatie van de kosten, het in orde maken van het papierwerk voor o.a. de verzekering tot het aanbieden van een vervangwagen en het uitvoeren van taxaties. Kortom: voor al uw autozaken, zijn wij uw partner!” Henri vult aan: “Bij ons is alles bespreekbaar en we bieden onze klanten graag een mooi pakket op maat aan.” Bij Van Meyl is het eveneens mogelijk om autobanden te laten leggen en om banden op te slaan. 

Bij de automatische carwash van Van Meyl bent u 6 dagen per week verzekerd van persoonlijke bediening. Zo wordt uw voertuig, personenwagen of bestelbus, grondig voorgewassen en is er keuze uit 5 verschillende wasprogramma’s, zodat uw voertuig steeds de passende wasbeurt krijgt die het op dat moment nodig heeft. Persoonlijke aandacht staat hier centraal en u kan tijdens het wassen dan ook steeds rekenen op de service van Van Meyl. Erg interessant is het carwash-abonnement waarbij je 11 wasbeurten krijgt voor de prijs van 10! 

Voor het verkoop- of showroomklaar maken kunt u eveneens beroep doen op het team van Van Meyl. Voor zowel het binnen- als het buitenwerk kan dankzij de professionele Car Cleaning tip top in orde worden gemaakt. 

Bij Van Meyl kan men terecht voor de aankoop van nieuwe auto’s maar ook voor occasions, zowel Belgische als Nederlandse modellen. Daarnaast worden er ook jong gebruikte auto’s ingekocht. Kom zeker eens langs. Het team zorgt voor een vrijblijvende taxatie. 

Autobedrijf Van Meyl is gelegen aan de Meemortel 28 in Budel, geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 17.30 uur. Ook te bereiken via tel. 0031 495 491887 of mail naar info@meylauto.nl. Of neem gerust even een kijkje op de website: www.meylauto.nl 

Monteur gezocht 

Autobedrijf van Meyl is momenteel op zoek naar een nieuwe monteur. Het bedrijf biedt goede voorwaarden, een vast contract en er is ruimte voor overleg en flexibiliteit. In de nette, overzichtelijke werkplaats van Van Meyl wordt gewerkt met professioneel apparatuur en je komt ook nog eens terecht in een klein maar gezellig team. Voor meer informatie, neem zeker eens vrijblijvend contact op via 0031 495 491887 of info@meylauto.nl