Walk & Talk bij Bibliocenter: Maak werk van je loopbaan! 

WEERT – De arbeidsmarkt blijft in beweging. Beroepen verdwijnen, maar er ontstaan ook telkens nieuwe kansen. Jouw situatie kan ook veranderen, je haalt nieuwe diploma’s of krijgt nieuwe wensen met betrekking tot werk. Kun je hier advies bij gebruiken? Kom dan naar de Walk & Talk netwerkbijeenkomst op 17 april om 9.30 uur bij Bibliocenter Weert. Deelnemen is gratis, aanmelden kan via www.bibliocenter.nl/werkzoekenden.

Gerry Beenders en Ruth Poulisse, adviseurs Leren & Werken bij het Leerwerkloket Midden-Limburg, helpen je verder om werk te maken van je loopbaan. Tijdens de workshop vertellen zij wat het Leerwerkloket doet, wat het belang is van een Leven Lang Leren en Ontwikkelen en geven je een update van actuele, regionale arbeidsmarktinformatie. Ook reiken ze je hulpmiddelen aan over scholings- en loopbaanadvies en bespreken ze welke subsidiemogelijkheden er zijn. 

Wat is een Walk & Talk?

Walk & Talk zijn dé netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. De bijeenkomsten geven je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht! Kortom; ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring met een goede kop koffie erbij. Je krijgt support en je wordt aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar werk.