Maak je klaar voor de 10e editie van Crazy Cross Bergeijk

BERGEIJK – Houd je van snelheid, sensatie en een goede dosis rock ’n roll? Dan mag je de tiende editie van de Crazy Cross niet missen! Op 15 en 16 april vindt dit unieke familie-evenement plaats aan de Heuvelweg in Riethoven.

Met verschillende klassen waar alles met wielen aan mee mag doen. Bij de Crazy Cross draait het niet om de snelheid, maar om de originaliteit van de voertuigen. Het is gegarandeerd een dag vol spektakel en plezier voor jong en oud.

Op zaterdag 15 april is er van 12.00 tot 17.00 uur de vrije training en zijn er diverse activiteiten op het kinderplein. ’s Avonds gaat vanaf 20.30 uur de feesttent open met de band Meuk en zanger Edrie Antonissen, die beloven er een gezellige avond van te maken. Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar aan de kassa of online.

Op zondag 16 april maken de deelnemers er een feestje van op de baan met showspeaker Johan Vlemmix. Er is van alles te beleven op het festivalterrein, van skelterbaan tot ballenbak, van bekerschieten tot meet and greet met Crossy: bij de Crazy Cross is er voor ieder wat wils! Daarnaast optredens in de feesttent met The Manatees en Red Devil tijdens de rockmiddag vanaf 14.30 uur. We sluiten het weekend af met Hoken met de Heinoos. De toegang voor zondag is slechts 3 euro per persoon.

Het is de perfecte gelegenheid om jezelf en je familie te trakteren op een leuke dag vol plezier en avontuur! We hopen je te zien op onze nieuwe locatie aan de Heuvelweg in Riethoven! Meer informatie en kaarten zijn verkrijgbaar op www.crazycrossbergeijk.nl. Tot ziens op 15 en 16 april.