Zomeravond voetbalcompetitie

CRANENDONCK – Na twee speelronden zijn er drie koplopers in de zomeravondcompetitie BZA-Buul. Hier in het kort een verslag van de wedstrijden:

FC Verhoeven Dakdekkers – Brabant Totaal Afbouw: 2-2
Beide teams waren goed aan elkaar gewaagd en wat over een weer doelpunten opleverde. Het was aan de keepers te danken dat er geen grotere score was.

FC de Hitsige Willy Haon – FC ZAS United: 4-2
Net als vorige week wist FC de Hitsige Willy Haon de volle winst te behalen. Ze wisten het net vier keer te raken. FC ZAS United wist weliswaar goed tegenspel te bieden maar bleef steken op twee doelpunten.

Lammers Beton – Heikanters: 2-4
De Heikanters wisten met verzorgd spel de zege in deze wedstrijd naar zich toe te trekken. Lammers Beton scoorde net als vorige week twee keer. Dat was niet genoeg aangezien de Heikanters vier keer scoorden. Maar het was al stukken beter dan vorige week, toen ze duidelijk nog moesten wennen aan het 7 tegen 7 spel op een half veld.

Veldsink van Hunsel & Govers – Statera Family Office: 7-1
Vorige week wisten beide teams te imponeren met overtuigende zeges. Er werd dan ook veel verwacht van deze wedstrijd. Dat maakten de teams ook waar, maar Veldsink van Hunsel & Govers ging duidelijk beter om met de kansen. Mede dankzij paal, lat en goed keeperswerk bleven ze echter steken op een doelpunt. 

Edah Boys – Tim Recruitment/de Wielerbaan: 3-5
Tim Recruitment/de Wielerbaan ging met 3-1 in de rust. In de tweede helft ging kwam Edah Boys meer aan aanvallen toe. Het resulteerde in een helft waarin beide teams nog tweemaal scoorden.  

Programma: Woensdag 19 april: Veldsink van Hunsel & Govers- v.v. De Heikanters, Tim Recruitment/de wielerbaan- FC Hitsige Willy Hoan,  FC ZAS United- FC Verhoeven Dakdekkers en Brabant Totaal Afbouw – Stratera Family Office.                            

Donderdag  20 april: Lammers Beton- Edah Boys.

Stand:
1 Veldsink van Hunsel & Govers 2-6pnt:
2 v.v. Heikanters 2-6 pnt;
3 FC Hitsige Willy Hoan 2-6 pnt:
4 Tim Recruitment/De Wielerbaan 2-4 pnt:
5 Stratera Family office 2-3pnt;  
6 Brabant Totaal Afbouw 2-1 pnt;
7 FC ZAS united 2-1 pnt;
8 FC Verhoeven Dakdekkers 2-1 pnt;
9 Edah Boys 2-0 pnt;
10 Lammers Beton 2-0 pnt.

De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en worden gespeeld op de velden van Rood-Wit ’67 in Budel-Dorplein.

Voor het complete programma en alle uitslagen kunt u ook terecht op de website: http://bza-buul.webs.com/