Presentatie uitkomst inwonersonderzoek toekomst AZC-terrein

Afgelopen februari ontvingen alle huishoudens in gemeente Cranendonck de vraag om mee te doen aan het inwonersonderzoek over de toekomst van het Nassau-Dietzterrein, waar het AZC Cranendonck is gevestigd. Ruim 46% van de aangeschreven huishoudens heeft haar mening laten horen.

Graag koppelt gemeente Cranendonck de uitkomsten van het onderzoek terug aan alle inwoners van Cranendonck. Daarom vindt er een openbare informatieavond plaats in De Borgh in Budel, waarin de resultaten van het inwonersonderzoek worden gepresenteerd. Onafhankelijk onderzoeksbureau I&O Research, dat het onderzoek heeft uitgevoerd, licht dan de uitkomsten toe tijdens een uitgebreide presentatie.
 
Openbare informatieavond:
Datum: Maandag 17 april 2023
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Multifunctioneel Centrum De Borgh
Adres: Doctor Ant. Mathijsenstraat 15 in Budel