Steendrukmuseum Valkenswaard 

VALKENSWAARD – Opnieuw ‘Kunst & Curiosa’ taxatie-evenement bij het Nederlands Steendrukmuseum op zondag 16 april 2023. Wegens groot succes wederom een kunsttaxatiedag in het Nederlands Steendrukmuseum op zondag 16 april 2023. 

Altijd al willen weten wat het verhaal achter het schilderij van oma, wat al jaren op zolder ligt, is? Of het oude servies van een oudtante: verkopen of bewaren? Of die prachtige juwelen? De antwoorden op deze vragen kunt u binnenkort krijgen het Nederlands Steendrukmuseum op 16 april van 11 tot 17 uur. Op deze dag staat het Nederlands Steendrukmuseum in het teken van het Kunst & Curiosa evenement dat in samenwerking met Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen (NL) wordt georganiseerd. 

Tijdens het Kunst & Curiosa evenement taxeren 3 taxateurs van Kunsthandel Art Dumay, uw meegenomen kunst, antiek en juwelen, waaronder schilderijen en tekeningen, maar ook boeken, porselein en ander kleingoed. Daarbij geven zij informatie over de geschiedenis van uw object en de waarde hiervan. De entree bedraagt 5 euro, Max. 3 te taxeren objecten meebrengen om de wachtrijen te beperken. Bezoekers kunnen ten laatste aanmelden om 16.15 uur. Van schilderijen, tekeningen en etsen mogen ook foto’s op een tablet of iPad getoond worden.  

Locatie: Nederlands Steendrukmuseum – Oranje Nassaustraat 8c – 5554 AG Valkenswaard. www.steendrukmuseum.nl.

Art Dumay is van oudsher een kunsthandel in Nuenen naast kunsthandel ook een projectbureau. Zo bieden zij niet alleen taxaties, restauraties, inlijstingen en kunstbemiddeling door middel van online verkoop aan, maar organiseren ze ook kunst gerelateerde evenementen. Dat doen zij niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven en instellingen.