Fashionshow in Valkenswaard 

VALKENSWAARD – Zondag 16 maart stond fashion in het middelpunt van de belangstelling in het vernieuwde centrum van Valkenswaard. In het hart van het centrum onder de Pergola konden bezoekers genieten van de nieuwste mode en trends voor kinderen en volwassenen tijdens de eerste editie van de Springlevend Fashion Show. Twintig fashionondernemers lieten verdeeld over drie modeshows alle ins en outs op het modegebied zien voor het voorjaar- en zomerseizoen. En natuurlijk mochten de gezellige liveacts niet ontbreken. Het onstuimige lenteweer was geen probleem, de catwalk was volledig overdekt zodat enkele honderden mensen droog konden genieten van al het moois op de catwalk. Er werd veel inspiratie opgedaan tijdens de modeshows want het was een gezellige drukte in en rondom de winkels in het centrum van Valkenswaard tijdens deze Fashion koopzondag.

Met dit evenement hebben de ondernemers Valkenswaard en het nieuwe centrum als Fashion Dorp van het zuiden geïntroduceerd. Hun motto luidt: samen staan we sterk en samen zetten we een gezellig en bruisend centrum Valkenswaard op de kaart. Valkenswaard is DE plek om in de winkels met het diverse aanbod te winkelen en ook voor een shoppauze of etentje na het shoppen bij een van de vele horeca neer te strijken. Een tweede editie staat zeker op de planning. Zien we je snel in het bruisende centrum van Valkenswaard!