Lens op de Mens 

PELT –  Van 4 juni tot 1 oktober 2023  organiseert vzw Lens op de Mens – Fotofestival Pelt in samenwerking met het gemeentebestuur van Pelt en CC Palethe de vierde editie van het tweejaarlijkse fotofestival ‘Lens op de Mens’. Professionele en amateurfotografen uit de hele wereld werden uitgenodigd om hun mooiste beelden voor te stellen aan het grote publiek. Het hoofdthema van deze editie blijft uiteraard ‘de mens’ in de breedste zin van het woord. Het sub-thema voor 2023 is ‘humor’. Ondertussen hebben de meer dan 300 deelnemende fotografen een bericht gekregen over het al of niet geselecteerd zijn van hun inzendingen. De redactie van HAC Weekblad ontving een mail van Annemie van Winkel over haar inzendingen: “Yes! Drie foto’s ingestuurd en alle drie door de internationale jury beoordeeld en genomineerd voor het internationale Openlucht fotofestival

Ik ben nog niet zo heel lang bezig met fotografie maar met 3 inzendingen, die alle  3 genomineerd worden door een internationale jury… Mijn trots is groot!” 

Voor meer info kijk op  http://www.fotofestivaloverpelt.be/