Tuincentrum Coppelmans neemt flinke voorsprong op de toekomst

VALKENSWAARD – Wie bij Tuincentrum Coppelmans de parkeerplaats oprijdt ziet dat er aan alle kanten flink gewerkt wordt aan de uitbreiding van het complex. De contouren van de nieuwe aanbouw zijn al goed zichtbaar en een rondleiding door eigenaar Bas Coppelmans laat zien en voelen hoe mooi en fijn het gaat worden. Van 4000 m2 naar 10.000 m2 is ook nogal een omslag en er wordt alles aan gedaan om het de klanten makkelijk te maken waardoor zij kunnen blijven winkelen en nauwelijks hinder zullen hebben van de werkzaamheden.

Met het aanbreken van de lente is het gelukt om de nieuwe serre op tijd klaar te krijgen.

Waar men vroeger al buiten liep is nu een gigantische lichtrijke extra hal gerealiseerd waar je nu al terecht kan voor perkgoed, sierplanten en heesters. Een klein stukje verderop wordt gewerkt aan de “eetbare tuin” waar men natuurlijk ook terecht kan voor deskundig advies van de medewerkers. 

Bas laat zien hoe ze het nieuwe complex geheel klimaatneutraal maken met een gigantische hoeveelheid zonnepanelen en een ingenieus verwarmingssysteem. Hier wordt flink geïnvesteerd met het oog op een duurzame toekomst, maar ook voor de klanten zal een bezoek aan Tuincentrum Coppelmans nog meer een aangename ervaring worden.

De komende maanden zal het verder vorm krijgen en zal het assortiment gestaag groeien met het aantal vierkante meters. Vooral het aanbod in tuinmeubelen en dierenbenodigdheden zal uitgebreid worden, maar ook een spectaculair nieuw restaurant is voorzien. De komende maanden zal langzaam steeds meer gerealiseerd worden met zo min mogelijk hinder voor de klanten. Die blijven overigens gewoon terecht kunnen bij Coppelmans want de zaak zal niet sluiten.