Samen even uit de zorg: Ontspanning bij Summa

EINDHOVEN – Mantelzorgers die langdurig zorgen, zeker als dit voor iemand in het eigen huishouden is, vinden het vaak lastig om ontspanning te vinden en los te komen van de zorgsituatie. Vaak is het niet prettig om degene die je verzorgt alleen te laten. En regelen dat er iemand in huis komt zodat de mantelzorger even weg kan is ook niet altijd even makkelijk.

Bij ‘Samen even uit de zorg’ kunnen mantelzorgers samen met degene die zij zorg geven ontspannen in een andere omgeving.

Tijdens de activiteiten bij Summa in de Buurt staat ontspanning centraal. Studenten organiseren onder deskundige begeleiding de activiteiten. De eerstvolgende activiteit is 21 april gepland, van 14.00-16.00 uur. Willem de Rijkelaan 3, Eindhoven. Deelname is gratis, graag even aanmelden bij Steunpunt Mantelzorg Verlicht op telefoonnummer 088 0031 288 of via info@mantelzorgverlicht.nl