Terug in de tijd met Lennon & McCartney Acoustic

VALKENSWAARD  –  Jop Wijlacker & Dennis Kolen staan op vrijdag 28 april in Theater De Hofnar met “Lennon & McCartney”. Na 4 succesvolle jaren met hun voorstelling Sounds of Silence hoefden de mannen niet lang na te denken over de vervolgstap. Ze zijn beiden opgegroeid met de songs van het legendarische schrijversduo John Lennon en Paul McCartney. 

Een nostalgische reis
Two of Us² is een intiem en ontroerend eerbetoon aan de twee grootste songschrijvers allertijden. In een intieme setting word je meegenomen op een nostalgische reis langs het beroemde ‘Strawberry fields’, via de slaapkamer van Paul McCartney waar ze hun eerste hits schreven, langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk ‘Across the Universe’. De liedjes worden akoestisch vertolkt met gitaar en zang, en ondersteund door een violiste en een celliste. De sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen, geven een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs. Met hun muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen Jop Wijlacker en Dennis Kolen de symbiose van het grootste en meest succesvolle schrijversduo allertijden.

Info & kaarten  

Voor meer informatie of voor het bestellen van kaarten kun je een kijkje nemen op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op ma, di en do van 13.00 tot 17.00 uur (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl. 

Fotograaf Roderick van Nispen