Evangelische en katholieke christenen houden gezamenlijke gebedsviering

PELT – De afgelopen maanden hebben er in onze gemeente Pelt een aantal vriendschappelijke ontmoetingen plaatsgevonden tussen katholieke en evangelische christenen. De gebaren van broederlijkheid waren telkens hartverwarmend en er was respect en waardering voor elkaars geloofsbeleving. Evenzeer ontdekten we in die gesprekken wat ons bindt.

Uit deze ontmoetingen ontstond de wens om een eerste gezamenlijke gebedsviering op touw te zetten met evangelische en katholieke christenen. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 21 april 2023 om 19.00 uur in cultuurcentrum Palethe – muzezaal. Vanaf 18.45 uur is er onthaal voorzien. Na de gebedsviering is er gelegenheid om bij een hapje en een drankje, elkaar te ontmoeten (einde +/- 21.00 uur).

Kind, jongere, volwassene, iets ouder, gelovig, randchristen, niet gelovig … iedereen mag er zich thuis voelen. Kinderen worden betrokken in de viering.