Mondzorgcentrum Truijen is dé specialist voor tandheelkunde, gebitsprothese en implantologie

Vanuit een moderne praktijk aan de Nieuwstraat in Budel staat het team van

Mondzorgcentrum Truijen klaar om uw mondzorgproblemen te behandelen, verhelpen en voorkomen. Of het nu gaat om gebitsprotheses, implantaten of reparaties: met een behandelplan op maat streven we samen naar het hoogst haalbare resultaat. Praktijkeigenaar Guido Truijen: “Onze praktijk kenmerkt zich door een ontspannen sfeer, kleinschaligheid, persoonlijke benadering en een welkom gevoel. We nemen graag de tijd om onze patiënten écht te leren kennen”.

Jarenlange ervaring

Guido Truijen kan bogen op een jarenlange ervaring in het vak. Hij maakte 15 jaar geleden kennis met het vak en heeft door de jaren heen de nodige vlieguren gemaakt. Na het behalen van zijn diploma tandprothetiek is hij medio 2018 begonnen met zijn praktijk. Dit bleek een goede keuze, de praktijk is binnen korte tijd uitgegroeid tot een volwaardig mondzorgcentrum met een eigen laboratorium waar ze de protheses zelf vervaardigen en repareren. Wij zijn een ambitieuze praktijk die streeft naar de meest kwalitatieve en persoonlijke zorg op het gebied van alle uitneembare gebitsprotheses. Dit vertaalt zich in het leveren van hoogwaardige gebitsprotheses, waarbij we letten op esthetiek, kwaliteit en duurzaamheid.”- aldus Truijen.

Alles onder één dak

Omdat wij binnen ons mondzorgcentrum veel specialismen onder één dak aanbieden, kunt u in veel gevallen de volledige mondzorg op één plek ontvangen. Zo kunt u bij ons terecht voor het aanmeten en vervaardigen van alle uitneembare voorzieningen, het plaatsen van implantaten en reparaties en/of aanpassingen zoals opvullen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor reguliere tandheelkunde en mondhygiëne.

Reguliere tandheelkunde
Gebitsprothesen
Implantaten
Klikgebit
Reparaties
Kronen en bruggen
Mondhygiëne

Wanneer een afspraak maken?
Wanneer is het raadzaam om een afspraak te maken?

 – Problemen met eigen tanden of kiezen
 – Pijnlijk of loszittend kunstgebit                                                           
 – Pijnlijke plekjes in uw mond
 – Pijn met eten
 – Moeite met kauwen
 – Problemen met uw tandvlees

Gratis prothesecheck
Uw eerste intake bij de tandprotheticus is gratis. U krijgt een uitgebreid mondonderzoek en een advies op maat over de mogelijkheden. Het kan noodzakelijk zijn uw prothese te vervangen. Er kan ook sprake zijn van een verminderde pasvorm door het slinken van uw kaak. Dit kan eenvoudig verholpen worden door uw prothese te laten opvullen (rebasen) zodat hij weer goed past en beter blijft zitten.

Wanneer u een intake krijgt bij de tandarts, mondhygiëniste of implantoloog, dan wordt er een consult berekend. 

Begroting op maat
Voordat wij een behandeling starten maken wij een begroting en bespreken we eerst de te verwachten kosten met u. U kunt met deze begroting bij uw eigen zorgverzekering of Belgische mutualiteit informeren wat de vergoeding is waar u recht op hebt. De behandeling wordt pas gestart wanneer u akkoord geeft op de begroting.

Wij nemen nieuwe patiënten aan!
Patiënt worden bij Mondzorgcentrum Truijen. Wij verwelkomen u graag! Vul het aanmeldformulier op onze website zo volledig mogelijk in. We komen dan snel bij u erop terug om een intakegesprek in te plannen.

Direct een afspraak maken?
Wilt u direct een afspraak maken bij onze praktijk? Neem dan contact met ons op via het volgende telefoonnummer 0031 495-755539