Paasbrunch Senioren Budel-Schoot

BUDEL-SCHOOT – Woensdagmiddag 5 april werd in De Reinder genoten van een heerlijke Paasbrunch. De zaal was goed gevuld met ongeveer 100 personen. Allereerst een heerlijk soepje met stokbrood en kruidenboter. Daarna een heel assortiment aan broodjes, paasbrood, gekookte eieren en zoet en hartig broodbeleg. Tussendoor kon er gezellig gebuurt worden natuurlijk en er werden lootjes verkocht met daarna de trekking, dus een aantal viel in de prijzen. Daarna was er als afsluiting nog een kopje koffie/ thee met een chocolade eitjes. De middag was zeer geslaagd!

De volgende activiteit is op donderdag 4 mei om 13.30 uur. Dan is er de spellenmiddag waar men kan kaarten, rummicubben, sjoelen, skipbo, keezen of biljarten. Allereerst is er koffie of thee met iets lekkers en de vrijwilligers komen ook een paar keer rond met een snackje.

Aanmelden tot uiterlijk 2 mei. Dit kan ook in de Reinder op dinsdag 2 mei van 10 tot 11 uur.

Dan is er op vrijdag 5 mei een voorjaarsreis. Dit jaar gaat deze naar De Bollenstreek rond Lisse. Er is dan een rondvaart langs de molens over de Kaagerplassen met lunch aan boord. Vanuit Lisse volgt een tour door de omgeving van de bloembollenvelden.

Er wordt afgesloten met een heerlijk diner in restaurant de Kruidenlucht in Casteren.

Daarna weer op weg naar huis. Aanmelden kan tot uiterlijk 18 april in de Reinder van 10 tot 11 uur en per bank. Als er nog plaats is in de bus mogen er ook introducés mee. Dit kan je aangeven. Bent u 55 jaar en wilt u meer weten over onze vereniging en activiteiten? Neem dan contact op seniorenbudelschoot@outlook.com Tot gauw!