Winnaar HAC Weekblad Paaspuzzel 

REGIO – Pasen is weer achter de rug. Hopelijk heeft iedereen een gezellige tijd gehad. Heel wat mensen hebben tijdens deze dagen toch nog een gaatje gevonden in de agenda om de HAC Weekblad Paaspuzzel op te lossen. De redactie ontvang ruim 200 (!) inzendingen. De prijs was dan ook niet de minste: een 20-delige pasta-set van Outletshop Lommel Cash&Carry (voorheen Berghoff Outlet). De oplossing van de puzzel was: ‘Pasen luidt het mooie weer in’. De eerlijke hand heeft uit de vele inzendingen één winnaar gekozen en dit is geworden: Leopold Franssen uit Overpelt. De prijs mag opgehaald worden op de redactie van HAC Weekblad (Stad 29 in Hamont) tijdens de openingstijden (maandag, dinsdag en woensdag van 9u tot 12.30u en van 13.30u tot 17u en op donderdag en vrijdag van 9u tot 12.30u en van 13.30u tot 16u). HAC Weekblad bedankt iedereen die heeft meegedaan aan de wedstrijd. Hou HAC Weekblad in de gaten want er volgen binnenkort weer leuke acties!